El xef Ferran Adrià parla d’innovació creativa al Workshop d’RCR Arquitectes

És un dels grans noms de la gastronomia però si alguna cosa té en comú amb RCR Arquitectes, és que ha innovat en el seu camp. El prestigiós xef Ferran Adrià va ser ahir a Olot per participar al cicle de conferències obertes al públic que ofereix el despatx olotí durant el seu Workshop d’estiu. La seva xerrada centrar-se en el concepte d’innovació creativa, tan essencial a la cuina com en l’arquitectura.

Ferran Adrià, xef: RCR i el Bulli són dos PIMES, dos petites empreses que han fet de la innovació el motor de la seva manera de ser. És maco que dos empreses petites de Girona siguin referència en el seu sector.

Actualment Adrià està immers en el desenvolupament del seu nou projecte a Cala Monjoi de Roses, ElBulli 1856, un centre d’investigació que engegarà motors a finals d’any.

Ferran Adrià, xef : Esperem al desembre encendre la llum, però de moment i a poc a poc començar l’activitat. Costa entendre què farem, seria algo que aniria abans de aquest Workshop. Aquí venen a crear i a fer projectes, nosaltres els hi explicaríem com es pot ser més eficient i que comprenguin que és el que faran.

El creador del Bulli va parlar durant més de tres hores al Pati de l’Hospici d’Olot, davant un auditori jove i internacional, format principalment pels alumnes del Workshop. Una conferència totalment diferent de les més de 500 que imparteix durant l’any.