La Federació Catalana de Futbol fa públic el calendari oficial de la temporada de Segona Catalana

La temporada del grup 1 de Segona Catalana arrencarà el cap de setmana del 8 de setembre, segons el calendari publicat per la Federació Catalana de Futbol aquest dimecres. Enguany, a la categoria hi competiran tres equips garrotxins: el Sant Jaume de Llierca, que s’enfrontarà a casa contra el Quart; el Bosc de Tosca, que rebrà el Tossa; i per últim el Besalú, que espera la visita de l’Empuriabrava Castelló. Tots els derbis garrotxins arriben aviat aquest cop,i el primer es disputarà a la tercera jornada, entre el Sant Jaume i el Bosc de Tosca, el cap de setmana del 22 de setembre. El següent serà a la sisena jornada, del 12 i 13 d’octubre, amb la disputa del Bosc de Tosca-Besalú. I l’últim serà l’enfrontament entre Sant Jaume i Besalú, a la novena jornada corresponent al 3 de novembre. La lliga finalitzarà el proper 31 de maig, i tots els equips garrotxins disputaran aquest últim duel de la temporada davant la seva afició.