La músic Clara Peya, guanyadora del Premi Nacional de Cultura, obre el cicle cultural de Sales a la Fresca

La músic Clara Peya va obrir aquest dimecres el cicle de Sales a la Fresca, conjuntament amb el grup garrotxí Aixopluc, format per Agnès Algueró i Martí Espunya. Fins i tot, se’ls va veure tocant junts, en un dels instants de la nit. Organitzat pel grup jove del Bestiar de Sales, el Sales a la Fresca es tracta d’un esdeveniment esperat a la comarca, pel nivell de les propostes que ofereix el petit municipi de l’Alta Garrotxa. Els garrotxins Aixopluc, formats per Algueró i Martí Espunya, van ser els encarregats d’obrir la nit. Però el plat fort vindria després, amb Clara Peya, darrer Premi Nacional de Cultura de la Generalitat: la proposta va atraure un bon nombre de públic fins a Sales de Llierca.

Ibai Alonso, regidor de l’Ajuntament de Sales de Llierca: “Sempre busquem que els concerts siguin gratuïts, que la cultura estigui a l’abast de tothom. I ho fem amb el petit pressupost que tenim; treballem per tenir un bon cartell, i a vegades tenim més resposta per l’entorn que disposem més enllà del que puguem arribar a pagar.”

El cicle de Sales a la Fresca continuarà amb el pop-soul de la cantautora Sara Terraza, el proper dimecres 24 d ejuliol.

x