La Unió Esportiva Olot ofereix noves promocions amb el carnet de soci de la temporada 2019-2020

Aquest dimecres s’ha fet la presentació de la temporada 2019-2020 del club de la ciutat, de la Unió Esportiva Olot. Una presentació davant els socis que parlava sobre la nova campanya de captació d’abonats i sobre la nova temporada. L’objectiu de l’acte era explicar el seguiment de la idea del futbol social sostenible, ja que es seguirà amb la voluntat de fitxar només jugadors catalans. La sessió va venir marcada per aquest projecte, a més del futbol formatiu, el primer equip i finalment el futbol inclusiu. Els socis van poder escoltar l’oferta del nou carnet, que els hi va explicar el president del club olotí. Aquesta nova oferta consta d’una relació entre Bonpreu i Xartic, per tant el carnet surt a cost 0, la segona opció, que serveix per passar de general a tribuna i finalment pots tenir l’opció de pagar el carnet de soci amb tres cops.


La Unió Esportiva Olot anima a la gent que es faci soci i que assisteixi als partits al Municipal.