Arrenca la Challenge David Moner de promoció de natació als infants, amb dos equips garrotxins

Molts nedadors garrotxins han tingut la seva primera experiència competitiva en una piscina amb la Challenge David Moner, un torneig organitzat per la Federació Catalana amb la intenció d’anar introduint els nous nedadors en l’esport. Castellfollit de la Roca va acollir la primera jornada d’aquest esdeveniment, que es culminarà el proper 8 d’agost a Flaçà, després de quatre cites, i on molts nens i nenes es tiren per primer cop a l’aigua a cop de xiulet.

Pere Vilà, president CN Castellfollit: “Molts d’ells, com poden veure, són sortits de cursets de natació, i fan els seus primers 25 metres com poden, de forma lliure, intentant fer-ho el millor possible.”

Enguany, hi ha cinc clubs participants: són la Jonquera, el Lloret, el Flaçà i els garrotxins Besalú i Castellfollit. La participació, aquest 2019, és lleugerament inferior a anteriors edicions.

Pere Vilà, president CN Castellfollit: “Abans érem molts més clubs, però per manca de nedadors hi ha clubs que no han pogut assistir aquest 2019.”

En la primera cita de la Challenge David Moner, que té més de seixanta anys d’història, el guanyador va ser el CN Besalú, seguit del Castellfollit. La propera cita serà a la vila comtal, dijous vinent.

Deixa un comentari