Bcn Sax Quartet dona el tret de sortida a les sessions de música del Parc Nou d’Olot

Música al parc comença aquest diumenge a dos quarts de set de la tarda al parc Nou. Bcn Sax quartet és el grup encarregat de començar aquest cicle a través d’un quartet de saxos que aporta un repertori clàssic a través d’un estil propi i fluid. Una activitat gratuïta que busca crear una atmosfera inspiradora i seductora.

Jordi Serrat, programador de música d’Olot Cultura: Agafen peces de tota la història de la clàssica, des del barroc fins a la música més moderna, i fan adaptacions per un quartet de metall. Són músics consolidadíssims, la majoria de la banda municipal de Barcelona. Amb una trajectòria, qualitat i rigorositat important.

L’acte es durà a terme en un marc natural incomparable, el parc Nou d’Olot que per ser un espai obert ofereix una bona qualitat del so. S’oferirà una bona varietat de grups al llarg de tot l’estiu com Pere Ximenis i Josep Maria Ribelles, el projecte intercultural Gaizca, el cantautor Daniel Cros, els violins d’AlaVoronkova i Guerassin Voronkov i la música brasilera de Sambala.

Deixa un comentari