El ple d’Olot confirma el canvi de dates de la Fira de Sant Lluc amb crítiques de l’oposició

Dilluns es va presentar públicament el nou model de la Fira de Sant Lluc, que proposa celebrar el Mercat Extraordinari de Roba i la Fira Ramadera en dissabte i que els productors hi puguin vendre els seus productes finals. Però no va ser fins aquest dijous que la demanda del col·lectiu de marxants i ramaders va quedar confirmada, al primer ple ordinari del mandat. L’equip de govern de JuntsxCatalunya van donar-hi suport, mentre que Esquerra i la CUP van abstenir-se. El més crític amb la decisió va ser el PSC, que va votar-hi en contra.

Estanis Vayreda, Regidor Progrés Econòmic: No es pensi que no em costa prendre aquesta decisió però al final, si mantenim la decisió ens quedarem sols. Cada vegada costa més que vingui la gent. O li canviem i li donem la volta o ens quedarem sense animals.

Durant la sessió també es va aprovar per unanimitat la moció de la CUP perquè el model d’oci nocturn de la ciutat sigui responsable, inclusiu i de qualitat.

x