L’Ajuntament de Les Preses entrega un xec a l’Associació Homeless Entrepreneurs amb els fons recaptats del musical

l’alcalde de Les Preses, Pere Vila, ha entregat del xec de 842€ que es van recaptar en la venda d’entrades de ‘Homeless el musical’, que es va poder veure el passat diumenge 16 de juny al centre cultural de Les Preses. L’espectacle de l’Associació ActivArte mostra les dificultats de les persones que no tenen llar, per apropar al públic a una realitat que pot afectar a qualsevol persona.

Pere Vila, Alcalde de Les Preses: No tan sols la qualitat del propi musical sinó el que fa pensar veient-lo detingudament. No és allò que dius “vaig a veure l’espectacle i prou” sinó que realment et deixa aquell pòsit de pensament d’un problema que tenim no tan sols aquí a la Garrotxa sinó a Catalunya i tot el món.

L’ajuntament de Les Preses ha volgut donar íntegrament de tots els beneficis obtinguts a l’Associació Homeless Entrepreneurs que conjuntament amb la Fundació Arrels treballa per combatre aquest problema social i assessorar a la ciutadania que passa per aquesta situació.

Cristina Cervantes, vicepresidenta de l’associació ActivArte: Es destinaran a persones sense sostres i sense llar. A ajudar-les al bono transport, solucionar tema d’habitatge i sobretot a trobar feina.

No és la primera vegada que Les Preses col·labora amb una causa solidària, ja que, cada any, el consistori destina una partida del pressupost a iniciatives socials i solidàries.

x