‘The Samba Project’ , el campus d’estiu que combina esport i nutrició

Aquesta setmana acaba el campus de futbol dirigit per Sergi Mateo i Albert Canal, un projecte personal del mateix nutricionista que ha donat fruits i que tenen com a objectiu seguir l’estiu que ve.


El campus ‘The Samba Project‘ que acaba aquesta setmana ha comptat amb una bona multitud de nens. L’objectiu principal del projecte era la complementació entre l’esport i la nutrició. Aquest campus d’estiu neix del projecte personal de Sergi Mateo, nutricionista del Girona F.C que ha volgut mostrar la importància de la nutrició en aquestes sessions.

Sergi Mateo, nutricionista del Girona F.C: Oferim una alimentació que sigui saludable i que sigui acord a les necessitats i requeriment que tenen en aquest cas, els nens a qui ens dirigim en aquestes edats infantils.

El menú del campus va a càrrec de l’empresa garrotxina, B-creck, que ha col·laborat aquest any amb el projecte i que cada dia ha de preparar el menjar per als nens del campus.

Josep Maria, director del B-Crek: Nosaltres cada dia preparem el menú, fem el menú basat en el que tenim, no tenim uns menús establerts però si que mirem que durant la setmana no hi hagi més de dos dies carn.

Aquest any ha set la primera edició del ‘the Samba Project‘ i esperen tornar a repetir-ho l’estiu següent.

x