Arrenca a Sant Joan les Fonts el ‘Talent Volcànic en ruta’, el programa d’estiu d’Olot Televisió

Les gravacions del programa d’estiu d’Olot Televisió, el Talent Volcànic, han començat aquest divendres a Sant Joan les Fonts. El programa estava programat que s’inicies dijous a Sant Feliu de Pallerols però es va ajornar per la pluja. El programa, però, tornarà a visitar els pescallunes aquest dimarts, a les 19.30. Divendres, la plaça de Sant Joan les Fonts va quedar petita per seguir les actuacions i gairebé 300 persones es van reunir a l’entorn de l’escenari del talent show de l’estiu.

Albert Brosa, director d’Olot TV: Jo crec que aquí hi ha dos ingredients que no poden fallar. Un és portar el Talent Volcànic als municipis de la comarca, perquè el talent és a la Garrotxa. I sabíem que als municipis hi trobaríem una rebuda espectacular. Donar les gràcies a Sant Joan les Fonts perquè el poble ens ha rebut amb els braços oberts, hem fet una festassa un divendres al vespre. L’altre és la parella de presentadors que tenim, la Paula i en Juanca.

En l’edició d’enguany de moment hem trobat una gran varietat d’artistes; Macs, cantants, ballarins, músics, etc. que han sorprès molt al públic, jurat i presentadors.

Paula Nuñez, presentadora d’Olot TV: Jo he vist molt de nivell, m’ha sorprés el nivell. Que els participants són molt joves i de molta qualitat. Ho ha donat tot la gent, ho han donat tot els concursants, i més que esperem que donin tant a Sant Feliu de Pallerols aquest dimarts com al Firal d’Olot el dijous.

Entre el jurat trobem a dos santjoanencs, Josep Oliveras i Maria Cresswell i, a sobre l’escenari la presentadora Paula Nuñez i Joan Carles Rubio. Dimarts es gravarà el segon programa a Sant Feliu de Pallerols i d’ambdós sortiran el tercer i quart finalista. La final es durà a terme el dijous 25 al firal d’Olot on es competirà pel premi de l’edició d’enguany.

x