El CN Castellfollit i el CN Besalú competeixen a Besalú la segona jornada de la copa Pirineus de natació

La segona jornada de la copa Pirineus de natació es va dur a terme dissabte a la piscina municipal de Besalú. A les nou del matí els clubs de natació de Flaçà, Jonquera, Besalú i Castellfollit van començar a escalfar per engegar la competició a les deu del matí.

Joan Cabratosa, entrenador del CN Besalú: Aquest any tenim esperances de treure molt bons resultats, la copa Pirineus fa molts anys que no la guanyem, aquest any tenim l’oportunitat per fer-ho. Això si amb permís dels nostres rivals que són molt potents també.

La competició amb mig segle d’història sempre ha despertat rivalitat entre els clubs per saber qui es posicionava al capdavant, de moment el Besalú va guanyar el primer dia de competició. No obstant això, els nedadors es mostren molt predisposats a canviar aquestes xifres i poder remuntar aquesta primera petita victòria.

Joel Casada, nedador del CN Castellfollit: Nedem 100 crol i 50 braça. No és gaire però jo diria que podem remuntar el Besalú.

 Els nedadors dels diferents clubs entrenen cada dia unes dues hores per mantenir-se en forma i poder afrontar els reptes que se’ls proposen amb ganes i energia.

Laia Mas, nedadora del CN Castellfollit: Aquest any el Castellfollit té menys nedadors però tot i això estem afrontant molt bé aquesta posició de punts perquè tampoc vam quedar gaire allunyats dels altres clubs. I esperem ara adquirir una segona posició. Ho afrontem amb ganes, il·lusió, i jo el que espero és que tots els nedadors complim els nostres reptes.

Així doncs, la competició es durà a terme fins al 3 d’Agost i els quatre clubs competidors hauran d’anar a les diferents piscines municipals a gaudir d’una jornada esportiva on poden gaudir en companyia de nedadors d’altres clubs.

x