La cursa de muntanya MontcalRun innova oferint tres rutes

La cursa de muntanya MontcalRun es va dur a terme aquest diumenge al municipi de Maià de Moncal. Amb més de 200 inscrits, es tractava d’una edició molt especial plena de novetats i sorpreses.

Roger Baig, membre de pedal maià i responsable MontcalRun: És el tercer any que l’organitzem però aquest any hem donat un enfocament molt diferent. Hem ampliat circuits, hem ampliat la gent que camina, tota la infraestructura és molt diferent, la bossa del corredor, etc. És una innovació total aquest any.


Els corredors podien escollir entre tres rutes i distàncies diferents. A través d’un recorregut dur i tècnic es podia fer el cim de la Mare de Déu del Mont amb 23 km i 1000 m de desnivell. No obstant això, oferia una alternativa de 14 km i 500 m de desnivell. A més a més, la novetat d’enguany és que es podia fer un recorregut de 7 km amb poc desnivell que transitava per corriols fàcils i pistes de terra.

Pilar González, corredora: Hem vingut aquest matí per passar un diumenge a primera hora del matí i després poder-nos banyar a la piscina.

Aquest any han apostat per dur a terme en dates diferents la cursa de muntanya i el Montcalbike, el qual es durà a terme el 23 de Novembre. Fet que ha agradat als participants.

Així doncs, la MontcalRun ha apostat perquè tothom se sumi a fer esport, des de circuits llargs i exigents fins a recorreguts ràpids i explosius per tal que la gent s’animi a iniciar-se al món del trail running.

x