La màgia i les sardanes clausuren la festa major de Joanetes

La Festa Major de Joanetes es va acabar diumenge amb l’espectacle infantil de màgia del Mag Sanyes als prats del restaurant Can Barris a les sis de la tarda. A la mateixa hora també hi havia l’audició de sardanes amb la cobla de la Principal de Banyoles.

Joan Joventell, membre de la comissió de festes de Joanetes: Aquest any en lloc d’agafar jocs infantils tradicionals ara hi ha en Mag Sanyes que és d’Olot i ho està fet molt bé. Hem optat per fer un espectacle així ho poden veure tant grans com petits. A més de l’espectacle de dibuix que ara s’està fent.

Després de l’espectacle del Mag Sanyes hi va haver la donació de premis del concurs de dibuix infantil. Finalment, el punt final de la festa va ser el ball de la sargantana, el qual va fer moure tant a petits com a grans. No obstant això, el que va tenir més participació va ser l’actuació del Mag Sanyes que va reunir a part de la població.

Mag Sanyes, Mag:  És un espectacle molt dinàmic on el públic surt, el públic riu, el públic s’ho passa bé. És una estona en què juguem el públic i jo, on tots hi participem. I és un espectacle que tinc moltes ganes de començar-lo i acabar-lo, ja que és l’últim espectacle que tinc programat abans de fer l’estrena d’un nou espectacle que es diu Black Bloc i que estrenarem el 19 d’Octubre al teatre d’Olot.

Així doncs, les activitats fomentaven la participació de totes les generacions del poble per tal de gaudir en família de les festes majors. Ara sols queda esperar a les festes majors de l’any que ve.

Deixa un comentari