Unes 300 persones omplen les Planes d’Hostoles per sentir la GiOrquestra interpretant les bandes sonores de les pel·lícules més emblemàtiques

Les Planes d’Hostoles es va transportar aquest dissabte a la nit a l’univers del cinema a través de la música. Unes 300 persones van omplir el Restaurant la Curenya per sentir en directe la GiOrquestra interpretant les bandes sonores de les pel·lícules més emblemàtiques.

Eduard Llorà, alcalde Planes d’Hostoles: “Aquest tipus d’esdeveniments el que serveix és perquè la gent vingui i conegui el poble, i que també disfrutin dels espais, de la gastronomia, i que al final acabem tancant un gran dia que la gent ha vingut a passar a casa nostra, amb un concert de música. Com veieu, l’afluència és bona i, per tant, ho valorem molt positivament”.

El viatge no podia començar de la millor manera. La comèdia dramàtica i romàntica musical, Lalaland va ser l’encarregada d’estrenar la nit. Tampoc hi va faltar la banda sonora de films, com ara, ET l’extraterrestre, Indiana Jones, Harry Potter, El Padrino, Psicosis o Titanic. La GIO, l’Orquestra Simfònica de Girona, va estar dirigida i propulsada per Marc Timón, compositor guanyador de diversos premis internacionals per les seves bandes sonores.

Marc Timón, director GiOrquestra: “A mi em fa personalment molta il·lusió avui fer aquest concert de música de cinema aquí a les Planes d’Hostoles, perquè a la meva vida hi he vingut molt sovint a tocar aquí, però a tocar sardanes amb la cobla els Rossinyolets. Avui vinc amb un registre molt diferent però és una terra que em conec, que jo sóc de Castelló d’Empúries i he vingut molt a festa major aquí. Avui és com tornar a casa d’alguna manera”.

Un èxit més del Planestiueja’t al municipi de la Garrotxa, que el 3 d’agost podrà escoltar la veu de la cantant Elisabeth Rodergas, artísticament coneguda com a Beth.

Deixa un comentari