La UE Olot no retindrà Marc Mas davant l’interès del Sundsvall suec però demana una compensació proporcional a la seva sortida

La Unió Esportiva Olot pot perdre un dels seus homes gol en les properes hores: Marc Mas s’afegiria a la llista de baixes del club, després de la sortida d’Alfredo i Iván Guzmán. Tot i haver renovat amb els olotins, el davanter de Sils ha rebut una oferta del Sundsvall, un equip que disputa la Primera Divisió de Suècia. Mas vol gaudir l’oportunitat de disputar una categoria de màxim nivell, i l’Olot no s’oposaria a la voluntat del futbolista; això si, el club demana que se’l compensi econòmicament.

Sergi Raset, director esportiu Unió Esportiva Olot: “Si li surt la possibilitat de sortir hem de ser comprensius, però hem de mirar també de defensar els interessos de l’Olot, i hi ha d’haver una compensació important perquè Marc Mas és important per a nosaltres. Hem de respectar també la decisió del jugador i les seves ganes de jugar en una primera divisió. A hores d’ara, no hi ha res tancat, i estem negociant.”

Durant les tres temporades que ha estat al club olotí, Marc Mas ha marcat 47 gols, essent el màxim anotador de la plantilla a cada curs. L’Olot ja buscava un davanter al mercat, però si es certifica la marxa del de Sils haurà de trobar un reforç més per a la punta d’atac.

x