Més de 200 persones es reuneixen al Parc Nou per escoltar la música en directe de BCN Sax Quartet

El Parc Nou va ser l’escenari aquest diumenge a la tarda d’una vetllada molt agradable. BCN Sax Quartet va ser el grup encarregat d’iniciar el cicle de concerts ‘Música al Parc’. Un quartet de saxos que va aportar un repertori clàssic a través d’un estil propi i fluid, compost per David Salleras, Marta Romero, Joan Soler i Dani Molina.

David Salleras, BCN Sax Quartet: “Volem ensenyar una mica la versitalitat del quartet de saxos. Fem un repertori molt variat. Comencem amb música barroca i acabem amb uns tangos de piazzo. Una mica aquest camí. El saxo es pot desenvolupar en molts estils de música diferents. L’objectiu també és que la gent s’ho passi bé i que la gent pugui gaudir amb la nostra música”.

Una activitat gratuïta amb l’objectiu de crear una atmosfera inspiradora i seductora. La família de saxòfons de Bcn Sax Quartet va mostrar com es viu la música clàssica des d’una sonoritat moderna, recuperant la idea que el que és popular és el que ens inspira per arribar més lluny. Centenars de persones, tan grans i petits, no es van voler perdre l’oportunitat d’escoltar en directe la música del grup barceloní, en un espai idíl·lic com el Parc Nou.

David Salleras, BCN Sax Quartet: “Ens fa molta il·lusió. Poder portar la nostra música a tot arreu. Sempre és bonic veure aquest lloc súper bonic i ple de gent. Ens emociona molt la veritat”.

El saxofonista figuerenc també va afegir que sempre fa una mica de por tocar a l’exterior, però va posar en relleu la semblança entre el Parc Nou i un teatre.

Deixa un comentari