El col·lectiu La Forja Garrotxa demana a l’Ajuntament d’Olot que es posicioni sobre l’actuació del col·lectiu Desokupa a la ciutat

El col·lectiu La Forja Garrotxa, que agrupa el jovent revolucionari de la comarca, ha emès un comunicat on condemna l’actuació de l’empresa Desokupa, especialitzada en desallotjaments de pisos ocupats, el passat 11 de juliol, en un edifici del Nucli Antic d’Olot, al carrer Aigua. El grup de joves denuncia els mètodes “expeditius i amenaçadors” que segons ells utilitzen els treballadors d’aquesta companyia, assegurant que actuen sense cap denúncia ni ordre judicial prèvia, i que tenen vincles amb l’extrema dreta. El col·lectiu La Forja es mostra preocupat pel fet que Desokupa hagi pogut actuar amb la complicitat de la Policia Municipal i demana a l’equip de govern d’Olot que es posicioni públicament al respecte. També demanen solucions a la precarietat de l’habitatge que consideren que hi ha a la ciutat, i especialment al barri vell.