Els sis equips garrotxins ja coneixen el calendari del grup 17 de Tercera Catalana

L’inici del grup 17 de Tercera Catalana de futbol tindrà lloc el cap de setmana de Festes del Tura, el 7 i el 8 de setembre. Enguany, participaran en la competició sis equips garrotxins. Els que ja hi eren l’any passat, Sant Privat d’en Bas, Hostoles, Les Planes, juntament amb els recent pujats Les Preses i el Sant Roc i el Santa Pau, que va baixar de divisió.

La primera jornada dels equips garrotxins ja comptarà amb un derbi, el Sant Roc – Sant Privat. Les Preses començarà a casa contra la Unió Girona. Les Planes també ho farà davant la seva afició contra un dels candidats a pujar, el Campdevànol. L’Hostoles s’enfrontarà  a casa amb el  Fornells i el Santa Pau tornarà a jugar aquesta competició al camp de l’Atlètic Banyoles.

No haurem d’esperar gaire per viure dos derbis més que tindran lloc la segona jornada; seran el Sant Privat- Les Preses i el Santa Pau- Les Planes. A la onzena jornada s’espera el derbi de la Vall d’Hostoles

La lliga finalitza el 31 de maig amb dos derbis garrotxins, Les Preses- Sant Roc i Santa Pau-Hostoles. Per la seva part, Les Planes acabarà davant la seva afició contra el Sant Ponç i el Sant Privat d’en Bas jugarà l’últim partit al camp de l’Anglès.