La Unió Esportiva Olot vol tenir una bona estrena davant la seva afició en el partit amistós contra l’Al Sadd de Xavi Hernández

Després de la victòria per 1 a 0 contra l’Al-Arabi, la Unió Esportiva Olot ja espera el proper rival, en l’estrena del nou projecte de Raúl Garrido davant el seu públic. Els aficionats tenen motius per anar a l’Estadi: per una banda, comprovar el rendiment dels nous fitxatges del club, però per l’altra veure els primers passos a la banqueta d’un mite del futbol català; Xavi Hernández i el seu Al Sadd seran un rival dur, que compta amb dues lligues de campions asiàtiques al seu palmarès. Pels locals, serà un duel de nivell per començar a veure traces del joc que volen oferir els olotins durant la temporada.

Sergi Raset, director esportiu Unió Esportiva Olot: “Esperem que vingui gent; volem oferir una bona imatge, i donar continuïtat al que ja s’estava treballant la temporada passada. Volem seguir amb aquesta progressió incidint en matisos i perfilant l’aspecte físic.”

El partit es disputarà aquest dimecres a l’Estadi Municipal d’Olot, a partir de dos quarts de vuit del vespre.