L’Associació de Propietaris i Veïns de les Vivendes Garrotxa organitza un berenar per potenciar les relacions personals del barri

L’Associació de Propietaris i Veïns de les Vivendes Garrotxa va organitzar el passat dissabte a la tarda un berenar. Una vuitantena de persones es van reunir en un àpat que comptava amb pa amb tomàquet i embotit, olives, patates i altres tipus d’aliments per complementar una acollidora tarda d’estiu. L’objectiu que perseguia l’esdeveniment, molt clar.

Xevi Campasol, secretari AAVV de les Vivendes Garrotxa: “Posar en contacte gent que ha viscut aquí durant tots aquests anys, cadascú a la seva època, amb gent que avui hi viu”.

L’experiment també es va dur a terme dos anys enrere. Els veïns en van quedar molt contents i satisfets.

Josep Solà, president AAVV de les Vivendes Garrotxa: “La gent que ja ha passat pel barri es va poder trobar amb la gent que viu aquí i tothom en va quedar molt content. Tothom parlava, es van fer noves amistats i la gent va conèixer gent que ja havia estat aquí”.

L’associació organitza diverses activitats durant l’any, també amb la mateixa finalitat, reforçar les relacions entre els veïns del barri i conèixer noves amistats.

Xevi Campasol, secretari AAVV de les Vivendes Garrotxa: “Està també adreçat a la gent que no viu al barri o que ha viscut el barri durant aquests últims anys. També fem la xocolatada, la flama del Canigó, anem a recollir la flama del Canigó al centre. A més, fem la castanyada i diferents activitats. Si podem també fem coses amb la mainada, però de moment no és el cas”.

I és que a l’estiu, un berenar a l’aire lliure és la millor forma de fer noves amistats i la millor manera de passar una bona estona.