Aquest dijous comencen les festes majors de Sant Jaume de Llierca i Les Planes d’Hostoles

Les festes Majors de Sant Jaume de Llierca i Les Planes d’Hostoles estan a tocar, aquest dijous 25 s’inicien i s’allargaran fins al diumenge. Ambdós municipis presenten activitats molt diverses perquè els habitants gaudeixin de la música, la dansa i la bona companyia.


A Sant Jaume de Llierca aposten per portar a grups vinculats amb la música catalana del moment, aquest any toca a ‘Buhos’, ‘La Sra. Tomasa’ i ‘Dj’Nür’ que faran ballar a totes les generacions a ritme de rock, reggae, Electrónica, etc. No obstant això, hi haurà activitats diürnes molt esperades com són la festa Holi i la festa de l’escuma a les sis de la tarda del diumenge.

Jordi Cargol, alcalde de Sant Jaume de Llierca. Ja portem dos, tres anys portant grups que estan sonant i estan de moda. Vam portar a Doctor Prats, diferents grups coneguts. I aquest any ‘Buhos’ és el grup que els joves ens han dit que els agradaria que poguessin venir. Fem un esforç, ja que el cost de portar un grup com aquest, tan ‘Buhos’ com la resta de grups del dissabte. Però pensem que la gent del poble, els joves i la gent que ve de fora es mereix passar una bona estona.

Quan a Les Planes d’Hostoles, aposten per grups locals com ‘M.E.L’ que realitzarà un concert mòbil per tot el poble. Com a novetats es realitza un Súper Tobogan d’Aigua que s’instal•la al carrer dels Remences i busca que tant petits com grans portin banyador, tovallola i flotador per gaudir de diverses baixades.

Marc Puig, comissió de festes de les Planes d’Hostoles. Aquesta és una de les novetats d’aquesta programació, vam veure que la baixada en barca no acabava de funcionar, la baixada de carretons tampoc. I com que les previsions pinten molt bon temps vam pensar en fer alguna activitat amb aigua. Així doncs, la idea va ser muntar aquest tobogan de 50 metres de llargada que instal•larem al carrer Tomàs Franc, un carrer amb molta baixada i poden baixar grans i petits. I s’acaba amb una piscina.

A més, remarcar que també hi ha altres municipis garrotxins que estan de festa major com Dosquers a Maià de Montcal. Així doncs, els tres municipis esperen gaudir d’unes bones festes envoltats de la família i els amics.

Deixa un comentari