El festival Underbridge Market de Besalú comença aquest dijous

Besalú acull la quarta edició de l’Underbridge Maket, un festival de gastronomia, música i bon ambient que fomenta poder gaudir de les nits d’estiu en un espai magnífic, sota el pont romànic de Besalú.


Una desena de Foodtrucks amb gastronomies molt diverses; creperies, pizzeries, hamburguesaries, etc. s’instal•len a Besalú amb la finalitat que els habitants puguin gaudir de l’indret amb amics i família.

Andreu Prujà, organitzador de l’Underbridge. Doncs una mica el que estem buscant aquests quatre vespres, nits d’estiu és que la gent vingui a gaudir de bona música, bon ambient, d’un bon lloc com és sota el pont de Besalú. I que passin uns dies diferents i una bona estona.

L’esdeveniment s’inicia dijous a les sis i a partir de les vuit de la tarda trobem les actuacions de ‘Strawberry friends’ i ‘Cesc Oficial’. Divendres a dos quarts de vuit trobem l’escola de música amb ‘Punt de Solfa’ i a continuació ‘Udols de Llop’ a les deu de la nit, seguit a dos quarts de dotze per ‘Wikipop’. El festival continua dissabte amb ’Morgat Morgat’ a les vuit de la tarda, ‘Kilombo’ a dos quarts d’onze i, ’Two Djs’ a la una de la nit. La clausura de l’esdeveniment es fa diumenge amb l’actuació de Swing de sis a vuit de la tarda.
A més, també compten amb activitats perquè els més petits gaudeixin de la jornada.

x