St Feliu de Pallerols culmina el ‘Talent Volcànic en ruta’ i aquest dijous Olot acollirà la gran final

El concurs d’estiu d’Olot Televisió Talent Volcànic està arribant a la seva fase final. Aquest dimarts es va viure l’última eliminatòria a Sant Feliu de Pallerols de la qual en van sortir els últims finalistes. La final serà aquest dijous a dos quarts de vuit del vespre al Firal d’Olot.


La plaça del Firal de Sant Feliu de Pallerols es va omplir de gom a gom aquest dimarts per viure l’última eliminatòria del concurs d’estiu d’Olot Televisió Talent Volcànic. Els espectadors i membres del jurat van poder gaudir de sis actuacions de les quals en van sortir els darrers finalistes.

Joan Gelabert, membre del jurat del Talent Volcànic: Per mi ha estat un privilegi el fet de poder comprovar els talents que tenen els diversos joves i gent de la comarca a més en camps tan diversos i tan diferents. Ha estat un privilegi cultural.

Els finalistes d’aquest dimarts, juntament amb els dels altres programes, viuran la gran final del concurs dijous a dos quarts de vuit del vespre al Firal d’Olot. Les emissions del programa s’inicien avui a partir de les nou del vespre i es podran tornar a veure cada dijous a dos quarts de cinc de la tarda i els diumenges a les vuit del vespre.

x