La Unió Esportiva Olot presenta al davanter valencià Natalio

Natalio Lorenzo Poquet va ser presentat oficialment aquest dimarts a l’Estadi Municipal com a nou jugador de la Unió Esportiva Olot. El valencià de 34 anys completarà la cinquena temporada a la Segona Divisió B, després de jugar dotze temporades a la competició de plata i dos temporades a Primera divisió. Natalio ha disputat 483 partits com a professional, dels quals n’ha guanyat 146 i ha aconseguit anotar en 84 ocasions. El davanter arriba a Olot després de passar per equips històrics com lmeria, Cádiz, Numància i Recreativo de Huelva.


El nou fitxatge és un jugador d’àrea, que es mou molt bé a les esquenes dels defenses i que de cara a gol sol estar encertat. A la roda de premsa el van acompanyar Dionís Cros i Sergi Raset, vicepresident i director esportiu, respectivament. Des del primer moment Natalio s’ha mostrat engrescat pel projecte.

Natalio, jugador UE Olot: Aquest any espero que no em lesionin, perquè sóc un futbolista que em cuido molt, entreno molt i visc 24 h pel futbol, així que espero que aquest any amb la motivació que tinc i amb aquest nou projecte pugui fer coses boniques.

Natalio és un jugador que emociona a l’afició pel seu passat i per la seva bona relació amb el gol.

x