L’alcalde d’Olot, Pep Berga, visita la plantilla de la Unió Esportiva Olot per desitjar-los sort de cares a la nova temporada

Aquest dimarts els jugadors, cos tècnic i junta de la Unió Esportiva Olot ha rebut la visita de l’alcalde Pep Berga, juntament amb el regidor d’esports, Aniol Sellabona.
La visita ha començat amb un salutació de l’alcalde amb els jugadors i el cos tècnic. Després el president del club, Joan Agustí ha començat a parlar, juntament amb el tècnic de l’equip, Raul Garrido i el capità José Martínez. Finalment l’alcalde ha volgut desitjar sort a l’equip i ha deixat clar que són un actiu de ciutat.

Pep Berga, alcalde d’Olot: L’objectiu d’aquesta visita és desitjar-los molta sort. Comença una temporada que fa molta il·lusió perquè els objectius són importants, s’han preparat molt bé i és un club que suposa un actiu de ciutat del qual tothom n’està orgullós. Els que els hi agrada el futbol i els que no se senten orgullosos de tenir un club com aquest a la ciutat.