El Firal d’Olot acull l’espectacle ‘Sortir del tu’ per commemorar el desè aniversari de l’obertura dels túnels de bracons

Aquest dimecres es va estrenar al Firal d’Olot l’espectacle commemoratiu del desè aniversari de l’obertura dels túnels de Bracons coproduït entre el Teatre Principal d’Olot i el Teatre Cirvianum de Torelló, i on també hi han participat 500 alumnes garrotxins i osonencs que han posat cara als personatges de l’obra.

Maria Codinachs, directora de l’espectacle: Un espectacle que en certa manera està inspirat en el què m’ha passat, coneixent aquest territori on visc. Jo visc al costat de Torelló i passejant per la serralada de Llancers veient arrels i lianes un dia vaig imaginar que havien aparegut molt éssers quan van foradar els túnels.

Els nens i nenes que hi han col·laborat van néixer el mateix any de l’obertura dels túnels, el 2009, i es tracta d’un espectacle on els personatges protagonistes intenten fer reflexionar a l’espectador sobre la relació amb allò desconegut que ens envolta.

Maria Codinachs, directora de l’espectacle: I que ens facin viure en una plaça un espectacle molt gestual, físic i fresc. No expliquem cap història només fem viure una experiència que és la d’estar connectat i viure el desig de conèixer què hi ha més enllà, sortir del tu és això.

Sortir del tu ha estat un projecte que s’ha creat per buscar el lligam entre les dues comarques a través dels dibuixos dels infants. A més d’intentar despertar algunes emocions amagades entre els espectadors.