El Nàstic de Tarragona busca tranquil·litat per la pretemporada i opta per les instal·lacions de Royal Verd

El Nàstic de Tarragona està passant uns dies a La Garrotxa on entrena a les instal·lacions de RoyalVerd. Aquesta, però no és la primera vegada que l’equip tarragoní ha optat per la comarca per començar a preparar la competició domèstica. Els homes de Xavi Bartolo competiran aquest any a Segona Divisó B, al grup de l’Olot. L’objectiu d’aquest stage és posar-se bé físicament i poc a poc anar agafant bones sensacions.

Damián Petcoff, jugador del Nàstic de Tarragona: Las sensaciones són muy buenas, vamos de menos a más, está siendo duro como todas las pretemporadas, pero esto es bueno porque es la gasolina de la temporada.

L’equip tarragoní, però, no és l’únic que passarà per aquestes instal·lacions. Prèviament hi ha passat l’Al-Saad, i més endavant hi entrenarà el juvenil i el femení del Futbol Club Barcelona, i l’Osca de Segona Divisió A.

x