L’Escola de Futbol Garrotxa i el Club de Futbol Les Preses tindran representació a la 4a catalana

Després de deu anys, l’Escola de Futbol Garrotxa tornarà a tenir un equip de futbol en categories amateurs. L’equip olotí s’ha inscrit per a la temporada 2019/20 a la Quarta Catalana, en el que suposa el retorn d’un club històric a la competició. Però no es tracta de l’únic club comarcal que s’afegirà al grup 27è de la competició: Les Preses, que va pujar el curs anterior a Tercera Catalana, ha decidit crear un filial. Amb Les Preses B, la seva intenció és mantenir els futbolistes sorgits de la base del club presenc.

Aquest equip estarà entrenat per Joan Carles Garcia, vinculat des de fa anys al club presenc. Enguany, la Quarta Catalana creix fins els 18 equips, i compta amb la presència de nou equips garrotxins. Qui no hi serà és el Sant Esteve d’en Bas, que després del seu descens no s’ha inscrit per a disputar la temporada.

Deixa un comentari