L’Olot ofereix bones sensacions en la victòria per 2 a 1 contra l’Al Sadd de Xavi Hernández

Estrena alegre de la Unió Esportiva Olot davant la seva afició; els de Raúl Garrido han aconseguit imposar-se a l’Al Sadd qatarià per 2 a 1.
El matx ha aixecat una gran expectació, amb més de 1.400 espectadors, atrets sobretot per l’ocupant de la banqueta visitant: l’exfutbolista Xavi Hernández, que estrena aquest curs la seva trajectòria com a tècnic. I el joc del rival olotí ha mostrat les traces que han marcat la trajectòria de l’egarenc: toc de pilota i bones assistències per provocar nombroses ocasions de gol. Així, al minut 28 i davant un Olot faltat de ritme ha arribat el primer gol del partit, mitjançant Hashin. Però un gran Pol Ballesté sota pals ha evitat un resultat major.

A la segona meitat, els de Garrido han ofert més perill: al 48, Tarek ha marcat en pròpia porta després d’una rematada de Joel Arimany. Deu minuts després s’ha completat la remuntada: el mateix Arimany ha fet el 2 a 1, després d’una passada en profunditat d’Héctor cap a Eloi, que ha assistit al punta. Malgrat els intents dels qatarians, l’Olot ha resistit bé i ha acabat mantenint el resultat positiu fins a la fi dels 90 minuts.

El proper partit dels olotins serà dissabte, contra el seu filial i al camp del Sant Jaume de Llierca. Per la seva banda, l’Al Sadd finalitza divendres el seu període de preparació a terres garrotxines.

Deixa un comentari