Olot celebra la plata mundial del CPA Olot i el resultat del duet Prat-Balagué i rep l’equip al consistori

Foto de família per tancar una de les temporades més dures del grup A del Club Patinatge Artístic Olot. La ciutat ha volgut posar en valor l’esforç de l’equip amb el tradicional acte de recepció al saló de sessions del consistori, presidit per primer cop per l’alcalde Pep Berga. No només per la medalla de plata obtinguda en grups de show sinó també per la quarta posició en parelles que van obtenir Eli Part i Artur Balagué, en el seu primer mundial.

Pep Berga, alcalde d’Olot: “Per a vosaltres ha de ser un orgull enorme formar part d’aquest equip, perquè el CPA Olot és el millor grup de xou de la història, independentment d’haver aconseguit la plata aquest any.”

Les patinadores van rebre una per una un reconeixement públic, i des de les cadires de la sala de plens van poder dirigir-se a la ciutat. Els seus parlaments van deixar moments especialment emotius, sobretot entre les vuit patinadores que s’acomiaden aquest curs i la capitana del primer equip Anna Quintana.

Anna Quintana, capitana equip A CPA Olot: “Això és molt més que un club, és una passió, una vida i una manera de créixer i d’aprendre, i es fa conjuntament amb totes les companyes.”

INSERT RICARD PLANIOL I ESTER FÀBREGA

Emocions a flor de pell per posar punt i final a una temporada complicada, que també ha portat alegries al club olotí. Ara toca posar la mirada en la següent campanya, per la qual ja han començat els entrenaments.

x