Aquest divendres arriba la final de la primera lliga catalana de CrossTraining a Olot

Aquest divendres comença la gran final de la primera lliga de CrossTraining. Després de 8 mesos de lliga on hi ha participat més de 1000 atletes, arriba l’hora de saber qui és el campió de la primera lliga catalana. El CrossTraining és una combinació d’exercicis cardiovasculars, halterofília i gimnàstica. Aquesta gran final tindrà la sort de comptar amb atletes de gran nivell que lluitaran per emportar-se el títol. La competició consta de cinc fases amb la novetat dels face to face.

Toni, Pro Divsion Group: Una cosa molt maca d’aquesta competició és que en totes les fases sempre es fan face to face, que són un atleta competint contra un altre que té al davant. Per exemple, a vuitens hi ha 16 atletes, doncs serien 8 face to face.

Aquest acte es celebrarà dissabte 27 de juliol de les 8 h del matí a les 14:00 h del migdia al camp de futbol del Morrot, lloc on es disputarà la primera fase, el mateix dia des de les 15:30 h fins a les 20:00 h es celebraran els vuitens de final a la plaça de Braus. El diumenge dia 28 de 8h mati a 19:00 h del vespre, els quarts de final, semifinal, final i entrega de premis tindran lloc també a la plaça de Braus.

x