Cap de setmana sardanista a la Vall de Bianya i Sant Feliu de Pallerols

Dues poblacions de la garrotxa acullen aplecs de la sardana aquest cap de setmana. Dissabte 27 de Juliol és el torn de la Vall de Bianya amb el 17è Aplec de la sardana, el qual tindrà lloc al parc de la Vall de Bianya situat a la Canya. S’iniciarà a les cinc de la tarda amb les sardanes de set tirades amb dues cobles que acompanyen la celebració: els Rossinyolets i la Bisbal Jove. A les deu del vespre hi tornaran a haver les sardanes de set tirades. En cas de mal temps, les ballades es farien al centre cívic de la Vall.

Diumenge 28 de Juliol a dos quarts d’onze del matí és el torn del 21è Aplec de la sardana de Sant Feliu de Pallerols. L’acte s’ubica al paratge dels Arbres d’en Casals el diumenge 28 de Juliol a dos quarts d’onze del matí i es reprendrà a dos quarts de cinc de la tarda després del dinar de germanor. Les cobles participants seran la Ciutat de Girona, la Jovenívola de Sabadell i la Principal d’Olot. Per tal d’assistir en l’acte és necessari haver reservat tiquets prèviament a l’ajuntament per un preu de 16 €. Per a més informació podeu visitar www.santfeliudepallerols.cat.