Comença la quarta edició del Campus Nan Oliveras amb una seixantena de participants

Ja està en marxa la quarta edició del campus Nan Oliveras, triatleta professional que ha quedat tres cops campió d’Espanya. Enguany, el mig centenar de places es van esgotar en només 24 hores i es va decidir ampliar-ne deu més. El campus dura del 24 al 28 de juliol i els nens i nenes que s’hi hagin apuntat tenen l’oportunitat de gaudir dels millors recursos per practicar aquesta modalitat. L’acte de presentació del campus es va realitzar al mateix lloc on dormen els triatletes.

Nan Oliveras, triatleta professional: Aquests cinc dies volem passar-ho molt bé, entrenar i gaudir de les instal·lacions d’aquí a Olot. Les pistes d’atletisme, que per mi són les més maques que hi ha, la Piscina Municipal, i això poder gaudir de la natura i disfrutar molt.

El campus està enfocat tant a participants d’un nivell elevat com a joves que volen començar a practicar aquest esport. Els assistents s’allotgen a la Torre Malagrida, i al final d’aquests quatre dies reben uns objectes facilitats pels patrocinadors del triatleta espanyol.
El Campus Nan Oliveras té l’objectiu de fer gaudir als assistents porta’n-los a córrer a les pistes d’atletisme de Sant Roc, a nedar a la Piscina Municipal i amb bicicleta pels voltants de la Fageda

x