El concurs Talent Volcànic d’Olot posa el punt i final a les actuacions amb dues guanyadores

Aquest dijous, el Firal d’Olot va ser escenari de la final del concurs d’estiu d’Olot Televisió Talent Volcànic. Després d’haver estat fent ruta per Sant Joan les Fonts i Sant Feliu de Pallerols per escollir els finalistes del concurs. El programa ha posat el punt i final amb un resultat inesperat, un empat a la màxima puntuació i dues guanyadores: Paula Salvador i Milena Hidalgo.

Paula Salvador i Milena Hidalgo, guanyadores: He trobat que la decisió ha estat molt justa. Les dues ho hem fet molt bé i ens mereixíem guanyar.

Així doncs, la Milena i la Paula gaudiran de dues entrades pel concert de la Jessie J i un sopar al castell de Peralada. Les emissions del programa ja han començat i es poden veure cada dimecres a partir de les nou del vespre, cada dijous a dos quarts de cinc de la tarda i cada diumenge a les vuit del vespre.