El PSC vol més regulació del trànsit a la ciutat mentre duren les obres de l’Avinguda Sant Jordi

Des del passat dimecres 17 de juliol els treballs d’asfaltatge de l’Avinguda Sant Jordi d’Olot compliquen la circulació al centre de la ciutat. El Partit dels Socialistes comparteix que les obres són molt necessàries, però qüestiona les dates escollides: Per al PSC, si s’haguessin fet la primera quinzena d’agost no haurien generat tantes molèsties. Així ho explica en un comunicat on demana mesures urgents davant els problemes de seguretat i de circulació que al seu parer s’estan generant a les principals artèries d’Olot.

Josep Guix, portaveu del PSC d’Olot: “Què demanem? Doncs més presència policial, que pugui regular millor el trànsit, mà dura amb els cotxes mal aparcats, que els Mossos auxiliin a la Policia Municipal en algunes tasques i també habilitar aparcaments a l’anella exterior de la ciutat perquè la gent vagi amb el TPO o a peu i estalviem que hi hagi tants embussos.”

 

L’alcalde de la ciutat, Pep Berga, afirma que les tasques evolucionen segons el previst, i estaran enllestides a finals de la setmana vinent.

 

Pep Berga, alcalde d’Olot: “Estem molt contents de com van les obres. Sempre és millorable en algun punt determinat a l’hora de senyalitzar, però pel que fa  a l’actuació de la Policia Municipal i els serveis tècnics d’urbanisme de l’Ajuntament, tot s’ha planificat molt bé a cada moment, s’ha fet la informació veïnal corresponent… però és inevitable. Les obres provoquen molèsties però en provocava moltes més l’estat en què estava l’avinguda.”

 

Aquest dijous ha començat l’asfaltat definitiu de la via amb paviment sonoreductor pel sector de la Rodona. El trànsit es talla per trams en els dos sentits de la marxa en el punt on treballen les màquines i cal estar pendent de la senyalització per als desviaments.