El festival Underbridge Market de Besalú suspèn les activitats dels dos últims dies per les pluges

Besalú va acollir dijous i divendres la quarta edició de l’’Underbridge Maket’, un festival de gastronomia, música i bon ambient.  L’esdeveniment, que havia de durar fins diumenge, es va veure interromput per la pluja i es va haver d’anul·lar els dos últims dies. El festival buscava que els visitants poguessin gaudir de les nits d’estiu en un espai màgic, sota el pont romànic de Besalú.

Josep Roura, organitzador de l’Underbridge Market: En principi està anat molt bé com cada any. La gent, l’afluència sempre és la mateixa. Tenim alguna incorporació nova a través d’alguna foodtruck nova,  hem innovat en la zona de chill out. En principi la valoració global és bona, correcte.

Així doncs, sota el pont de Besalú es va emplenar de foodtrucks, botigues de roba i complements i concerts. Una desena de foodtrucks amb gastronomies molt diverses permetia als visitants poder sopar tranquil·lament dins d’un ambient estiuenc.A més, en la zona dels concerts es va poder gaudir de grups musicals molt diversos com ‘Cesc Oficial’, ‘Udols de Llop’ o ‘Kilombo’. El festival ens presentava una gran varietat d’estils per tal que totes les generacions poguessin gaudir.

Josep Roura, organitzador de l’Underbridge Market: Els concerts mai són els mateixos grups. Sempre hi ha algun any que repeteixen algun grup però intentem que cada any sigui per la família, que pugui participar la gent jove i una mica tothom.

Malgrat que ha estat un cap de setmana inestable per culpa de les pluges, l’organització està contenta dels visitants que ha rebut el festival ‘Underbridge Market’ de Besalú els dos primers dies i espera poder dur a terme la cinquena edició.