L’artista garrotxí Vicenç Masdemont presenta l’exposició ‘Puigsacalm’ basada en la seva perspectiva sobre la muntanya

L’artista garrotxí Vicenç Masdemont ha presentat l’exposició ‘Puigsacalm’ a Can Trona, on ha volgut representar la muntanya des de la seva perspectiva. Un treball pictòric amb una interpretació molt personal que intenta reflexionar sobre la realitat que ens envolta.

Vicenç Masdemont, artista: La muntanya és interessant primerament pel simbolisme que té per als garrotxins i per a tota la gent de la Vall però també per la seva forma geomètrica. A partir d’aquí, d’aquesta captació i manera d’anar treballant i buscant alguna cosa va ser quan vaig atrevir-me a fer, jo no diria que és com un homenatge, però sí que és un pretext per treballar pictòricament el què és el Puigsacalm.

L’artista ha treballat a través de blocs que li han permès trobar un camí a seguir durant el procés creatiu. Una obra on s’hi troben elements pictòrics en forma de taques planes i de color i altres que es basen en la transparència, a banda de crear relleus amb fustes.

Vicenç Masdemont, artista : Jo penso que és més un tema d’impressió, potser també de fet de professional, perquè al ser professor de dibuix veus més la geometria com un element molt proper. Però sí que és una muntanya que si l’analitzes venint de la banda de Riudaura per mi té un component molt pictòric, sobretot quan hi ha els canvis d’estació i quan la mires des de la banda de Sant Esteve d’en Bas és molt més escultòrica.

L’exposició romandrà al Centre de Cultura Can Trona de la Vall d’en Bas fins el proper 30 de setembre.

Deixa un comentari