El quartet del garrotxí Dani López clou els Concerts d’Estiu de la Vall d’en Bas

Els sons eclèctics de Dani López Quartet han tancat  aquest cap de setmana els Concerts d’Estiu de l’Associació Musical de la Vall d’en Bas. Com ja és tradició, els divendres i dissabtes de juliol, la 19a edició del cicle ha portat propostes de qualitat als diferents pobles de la Vall. Dissabte l’auditori de Can Trona va acollir la darrera proposta,  encapçalada pel saxofonista i compositor olotí Dani López. Acompanyat de Vic Moliner al contrabaix, Alejandro Esperanza al piano i Andreu Moreno a la bateria, López va combinar el saxo alt, el soprano i  la flauta per interpretar una desena de peces pròpies que beuen d’estils diversos: des de la música tradicional, el jazz i la composició contemporània, fent ús de sintetitzadors.

El públic de la Vall d’en Bas va poder escoltar alguns dels temes que inclourà el proper treball del grup, que veurà la llum a finals d’octubre.