Josep Maria Ribelles i el grup ‘Corrandes són corrandes’, protagonistes de la 14a edició del Festival ‘D’aquí estant veig una estrella’, a Riudaura

El municipi de Riudaura va tornar a omplir-se de música amb la 14a edició del festival de música tradicional i popular ‘D’aquí estant veig una estrella’. Una cita obligada durant l’estiu que enguany s’ha hagut de readaptar a causa del mal temps, amb actuacions el divendres, amb Pep Gimeno Botifarra i Miquel Gil, i el diumenge, enlloc del dissabte.

L’objectiu del festival és donar a conèixer i visibilitzar un tipus de música molt de casa nostra però al mateix temps oblidada per molts, tasca per la qual van voler evitar des del Cercle de Recerca Folklòrica de la Garrotxa. Un D’aquí estant veig una estrella 2019 que va comptar amb els següents músics.

Pep García, organitzador, Cercle Recerca Folklòrica de la Garrotxa:”Aquest any és un concert molt dens. Amb tres grups de cantadors del poble i tres grups musicals de Riudaura, i amb Josep Maria Ribelles, l’arpista, els ‘Corrandes són corrandes’ i els banyolins Laia Bosch i Albert Massip, els tres convidats.”

Durant les més de dues hores de música, a la plaça del Gambeto de Riudaura, es van poder veure actuacions des de tota mena d’indrets més enllà de l’escenari, com per exemple dels mateixos balcons que voregen la plaça; música acompanyada per un bris de llum que va permetre al mig miler de persones presents gaudir de tota mena de sons tot mirant el cel.

Deixa un comentari