La festa major de Begudà va treure a ballar els capgrossos i gegants

Aquest cap de setmana també era la festa major del nucli de Dosquers i Begudà. El vall dels capgrossos de Begudà i els gegants de Sant Joan les Fonts de diumenge al matí va aplegar als habitants del veïnat per celebrar tots junts la festa. Després del ball també es va dur a terme un vermut per tal d’endolcir tant a petits com a grans. A les sis de la tarda hi va haver l’audició de sardanes a càrrec de la cobla ‘La Principal de la Banyoles’ i berenar popular per a tothom.

Maria Vidal, alcaldessa de Sant Joan les Fonts: Si estem contents. És una festa que no només ve gent de Begudà sinó que gent de Sant Joan les Fonts també baixa, de la Canya també. És una festa que aplega a molta gent i que la gent que està aquí de Begudà se la sent molt seva. Nosaltres estem molt contents que es pugui anar fent cada any.

x