La pluja no aiguleix la Festa Major de Sant Jaume de Llierca que es celebra amb una trentena d’activitats

Sant Jaume de Llierca ha celebrat aquest cap de setmana la seva festa major. Des de dijous i fins diumenge al poble s’hi ha fet prop d’una trentena d’activitats per a tots els gustos. La pluja de dissabte va fer que alguns dels actes s’haguessin d’anular però no va aigualir la bona assistència a la resta d’esdeveniments.

Una cinta de film transparent, un titella i unes corbates. Són els únics elements que va necessitar el pallasso Micky Moco per fer riure de valent a petits i grans amb els seus jocs en el marc de la Festa Major de Sant Jaume de Llierca. L’espectacle infantil es va haver de traslladar al centre cívic on tots els assistents van gaudir amb els seus trucs, cançons, màgia i taller de globoflèxia. Aquesta va ser l’única activitat programada pel dissabte a la tarda que es va poder mantenir ja que la resta d’esdeveniments, previstos a la Zona Esportiva es van haver d’anular pel mal temps. Tot i així el mal temps no va aigualir la festa i els veïns i veïns del municipi van poder gaudir-la.

Lourdes Barris, regidora de Cultura Aj. Sant Jaume de Llierca: “Normalment sempre ve la mateixa gent. La gent del poble i amics i familiars. Estem contents de la participació de la gent del poble que és la que interessa”

Un any més la festa impulsada des de la Comissió de Festes i l’Ajuntament amb la col·laboració de diverses entitats locals va ser popular i amb tots els esdeveniments gratuïts.