Les Planes d’Hostoles posa punt i final a la festa major amb un augment de participació en tots els actes

Les Planes d’Hostoles ha viscut al llarg de quatre dies la seva esperada i tradicional festa major que ha fet sortir a petits i grans al carrer per gaudir-ne de la seva celebració. Una de les principals novetats ha estat el tobogan d’aigua gegant que es va poder instal·lar al carrer dels Remences malgrat les previsions meteorològiques i  que va reunir a un gran nombre de nens i nenes al llarg de la tarda.

Marc Puig, regidor de cultura: El que s’espera en les properes hores i els propers dies és una gran participació. Ho hem vist en el tobogan d’aigua que hi ha participat prop de 150 nens i nenes del poble i del voltant. Respecte els altres anys hem incrementat un 50% o més la participació en tots els actes.

 La segona estrena d’aquesta festa major ha estat musical. El grup local Mel ha ofert un concert itinerant pels carrers del municipi. Les Planes d’Hostoles ha posat fi a la seva festa amb un increment molt gran de participació i amb dos actes nous a la programació.