Pepe Planella esdevé el gran triomfador dels primers Prodivision Games de Crossfit, que compten amb més de 170 participants

Olot va transformar alguns dels seus equipaments dissabte i diumenge per acollir el moviment del Crossfit de Catalunya, que va ser present a la Garrotxa per celebrar els primers Prodivision Games, la competició més important d’aquesta disciplina. El crossfit és una modalitat esportiva que combina diferents exercicis funcionals d’alta intensitat, i creix amb força al país. Als Prodivision Games van participar-hi 175 persones, amb la intenció de proclamar-se campió de la primera competició de l’especialitat. Dissabte van tenir lloc les proves classificatòries al Morrot, seleccionant els finalistes que havien de competir posteriorment en la gran final a la Plaça de Braus d’Olot. Malgrat el mal temps del cap de setmana, l’organització es mostra satisfeta del desenvolupament del campionat, i espera repetir l’esdeveniment a la comarca.

Marc Takahashi, gerent Prodivision group: “Ha estat complicat perquè la tromba d’aigua ens ha comportat problemes…tot i això sembla que no s’ha apreciat, han vingut els millors atletes de Catalunya i hem resolt bé les complicacions. Esperem tornar l’any vinent a Olot.”

A la Plaça de Braus, els campions de la categoria novel van ser Lourdes Gómez i Carlos Romero, que es va imposar al garrotxí Pontus Sánchez. Juanan Laguna i Carolina Teixidó van vèncer a la fase Scaled. Santi Gutiérrez va ser el millor major de 35 anys, i Pepe Planella va esdevenir el gran guanyador dels primers Prodivision Games, pujant al capdamunt del podi de la categoria RX.

Deixa un comentari