Pere Garriga del club d’escacs Mollet va guanyar el XX obert internacional escacs ciutat d’Olot

La ciutat d’Olot va acollir dissabte el XX obert internacional escacs ciutat d’Olot. Amb un total de 114 participants les partides van començar a les 10 del matí i es van allargar fins a dos quarts de 8, quan hi va haver les entregues de trofeus. Aquest any han incrementat els premis i han repartit fins a 2025 euros.

Lluís Puigverd, membre de La Junta del club d’Escacs Olot : Com el nom indica són 100 anys de campionat. Enguany hi ha 116 participants, oscil·lem entre 120, rondem el centenar. Vénen d’arreu de les comarques de Girona i més que tot Barcelona. Aquest any potser un 70% prové de la província de Barcelona. Som 20 participants del club d’escacs d’Olot.

Les partides tenien una durada de 15 a 20 minuts i hi van participar gent de totes les edats, des de la més petita de 8 anys fins al més gran de 95 anys. El guanyador d’enguany va ser Pere Garriga del club d’escacs Mollet.

Santi Sala, membre del club d’escacs Olot:  Molt bé, francament molt bona organització, el local és perfecte, vull dir contentíssim. Hi ha un nivell bastant alt, bé gent de fora, grans mestres, vull dir hi ha un nivell molt alt.

L’organització ja inicia els treballs per poder dur a terme la 21a edició del concurs per tal que petits i grans puguin gaudir dels escacs en una jornada que vetlla pel bon ambient i l’aprenentatge.