Les Festes del Tura d’Olot estrenen nou marxandatge

Els productes de festes del Tura estrenen nova imatge. En aquesta edició els protagonistes són dobles: d’una banda, els balcons de la plaça Major per Festes, i per l’altra, la il•lustració d’un dels cartells finalistes del concurs de Festes, obra de Ferran Coves.

Josep Maria Coma, membre comissió festes del Tura: Aquest any han canviat els protagonistes. Per una banda hi ha la imatge dels balcons de la plaça major durant les festes del Tura. I per altra banda, la il•lustració d’un dels cartells que va quedar finalista en el concurs de festes d’en Ferran Coves. I que serà una camiseta que potser no és tan de festa però que durant l’any també pot tenir molt bona acceptació.

Una altra de les iniciatives que per segon any dóna visibilitat a les Festes de Tura és la col•laboració entre l’Ajuntament d’Olot i l’empresa Sant Aniol. Més de 100.000 ampolles d’aigua Sant Aniol es dedicaran a la Festa Major d’Olot dedicant l’etiqueta dels envasos a la temàtica de la faràndula Olotina. A més, anirà acompanyada del text “Festes del Tura. Olot 6-10 de setembre. Bona Festa Major!” i un dibuix dels gegants, nans i cavallets.

Ferran Vilalta, director general aigües Sant Aniol: Repetim acció, tornem a fer-la, ens inspirem en la faràndula Olotina per decorar. A través de tres referències, litre i mig, mig i terç que seran repartides a través de ‘Bé i Bo Olot’ que és el nostre distribuïdor aquí i que a més a més també col•labora en aquesta acció.

Tots els productes es poden trobar a l’Oficina de Turisme, a Can Trincheria, Adròmines, el Drac, Can Baldiret i al bar l’Aigat. Qui reuneixi les 11 variacions de les etiquetes que es podran trobar als diferents envasos d’Aigua Sant Aniol podrà participar d’un concurs que s’anunciarà aquestes pròximes setmanes a través de xarxes socials.

x