La Romànic Bike Extrem 2019 es durà a terme el 3 de novembre

Batec Garrotxí presenta la Romànic Bike Extrem 2019, una marxa de MTB creada per un grup d’amics amants de l’esport i la natura. Es tracta d’una cursa que busca que els esportistes partidaris de la bicicleta de muntanya s’endinsin dins un marc incomparable,  l’entorn natural de la Garrotxa. Aquest any es durà a terme el 3 de novembre de 2019.

Xevi Guinart, president del Batec Garrotxí: Aquest any per exemple la curta no repetirà cap part de l’any passat, la llarga repeteix un 20%. Però són trams molt macos en algun punt que hi ha unes vistes espectaculars de l’entorn que tenim i esperem que els ciclistes ho puguin gaudir.

A través de dues rutes circulars que s’inicien a la Vall de Bianya busquen oferir cada any un recorregut renovat amb novetats per mantenir expectants als participants.

David Darné, tècnic de promoció municipal de la Vall de Bianya: Penso que és una oportunitat per introduir-se al món de les marxes, o curses de muntanya en BTT. I sobretot donar a aquesta importància a la comarca de la Garrotxa. Que la gent pugui venir aquí, pugui venir el dia abans, es puguin allotjar, puguin gaudir del municipi i igualment de la comarca.

Respecte a l’any passat els organitzadors busquen millorar als serveis que els ofereixen als acompanyants per tal que tinguin servei addicional. Les inscripcions s’obren a principis d’Agost i els preus oscil·len entre els 17 € i els 28 €. Els participants es poden inscriure a través de la pàgina web.