La Unió Esportiva Olot i Kilian Grant tornen a unir els seus camins

La Unió Esportiva Olot i Kilian Grant tornen a unir els seus camins: el davanter empordanès es converteix en el quart fitxatge del mercat d’estiu dels olotins, en el que suposa el retorn del futbolista cinc temporades després al club. Grant va arribar a l’Olot cedit per l’Espanyol B, l’any de l’estrena garrotxina a la Segona Divisió B, i on va disputar tretze partits de vermell. Llavors, no va anotar cap gol, però va despertar l’atenció d’equips com el Saragossa, que el va incorporar pel seu filial i on va fer un bon paper. Arran d’aquest pas, Grant va saltar al Huesca, a la Segona Divisió B, on també hi va estar dues temporades, fins arribar a l’UCAM Murcia aquest darrer curs, on ha marcat cinc gols en 31 partits a la Segona B. Per la plantilla, la incorporació era necessària, perquè a banda de jugar en la punta d’atac també pot ocupar la posició del carril dret. A Kilian Grant se’l descriu com un futbolista de potència física, hàbil i amb recorregut. Fitxa per una temporada amb una altra d’opcional.

x