L’Andorra de Gerard Piqué serà l’equip que ocuparà la plaça del Reus Deportiu a la Segona Divisió B

Ja es coneix l’equip que substituirà el Reus Deportiu a la Segona Divisió B. És l’Andorra, gestionat per Gerard Piqué i entrenat per l’exblaugrana Gabri. L’equip del Principat no va jugar a la Tercera Divisió l’any passat, categoria a la que havia pujat després de ser campió a la Primera Catalana. La Federació Espanyola ha fet oficial la seva entrada a la categoria de bronze, després que els andorrans paguessin el prop de mig milió d’euros que l’ens federatiu requeria per optar a la plaça del Reus, descendit per problemes econòmics. L’Andorra assumeix el seu lloc en el calendari: així, l’Olot tancarà cada volta contra l’equip de Piqué; el primer enfrontament serà el cinc de gener a Andorra, mentre que la tornada es disputarà el 17 de maig.