Alyas Ahmed, procedent de Bahrain, nou fitxatge del Club Tennis Taula Olot

El Club Tennis Taula Olot Gabinet Permar ha fet oficial el fitxatge de Alyas Ahmed Alyassi provinent de Bahrain, que arriba per disputar la primera fase de la temporada a la Divisó d’Honor. El jove palista acumula una bona colla de títols que li han permès situar-se com el millor del seu país. La resta dels jugadors que formaran el primer equip són Arnau Roca, Adrià Pommier i Marc Caymel, a falta de la confirmació de Pankaj Kumar.

Óscar Gallego, entrenador del Club Tennis Taula Olot: És un jugador que té experiència a nivell internacional, però no ha sortit a jugar a una lliga fora del seu país. Pels resultats que hem vist i  pel joc, jo penso que per Divisió d’Honor, que és la segona d’Espanya, que és on estem nosaltres, crec que pot rendir a molt bon nivell. És un jugador de 22 anys, el tennis taula és un esport molt psicològic, però hem vist que és un jugador mentalment fort i que ens pot ajudar molt.

L’objectiu principal d’aquesta incorporació és guanyar partits per al club i millorar als seus jugadors, per la seva banda, Alyas Ahmed voldrà aprofitar aquesta oportunitat per a poder donar a conèixer el seu nom en el Tennis Taula.