Anna Barnadas vol donar suport als municipis cap a la transició energètica des de la delegació de Medi Ambient de la Diputació de Girona

Anna Barnadas, Portaveu d’Esquerra Republicana de Catalunya a l’Ajuntament d’Olot, és la delegada de Medi Ambient de la Diputació de Girona, depenent de la quarta vicepresidència de Territori i Sostenibilitat. En el seu nou càrrec, l’olotina es marca l’objectiu d’afavorir la transició energètica als municipis i seguir donant suport als consorcis que treballen pel medi natural a la demarcació.

Anna Barnadas, Delegada Medi Ambient Diputació de Girona: D’entrada aquestes dues línies les potenciarem, perquè és molt important que tots els municipis facin aquest pas cap a la transició energètica, i aquí la Diputació pot jugar un paper molt important, tant amb suport tècnic com econòmic.

 Juntament amb el Vicepresident Primer, Pau Presas, Barnadas vol visitar tots els municipis de la demarcació per oferir-los la cartera de serveis de l’ens provincial. També es posa a disposició dels pobles de la comarca per a treballar conjuntament.   

Anna Barnadas, Delegada Medi Ambient Diputació de Girona: Amb els nostres alcaldes i equips de govern, conjuntament amb la feina que podem fer amb el Consell Comarcal, evidentment que la informació serà més de primera mà. Estic a disposició de tots els municipis pel que calgui, portar la informació i tenir la Diputació més a mà.

Aquest mandat són dos els representants garrotxins a la Diputació de Girona. L’alcalde de Les Planes d’Hostoles, Eduard Llorà, és el nou president del Consorci de Vies Verdes, que també depèn de Territori i Sostenibilitat.

x